Acceptar
Fem servir galetes per garantir el funcionament correcte del nostre portal web, millorant la seguretat i per obtenir una eficàcia i una personalització superiors dels serveis que oferim als usuaris. Si continueu navegant o premeu el botó “ACCEPTAR” considerarem que accepteu tot el seu ús.
Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES.
girouette6_58ebab1a17d0e.jpg girouette3_58ebab491e1e3.jpg girouette8_58ebabcb9a3db.jpg

associació girouette

L’associació GIROUETTE existeix oficialment des d’Agost 2015. El seu objectiu és crear un entorn favorable per promoure l’aprenentatge i la pràctica del francès com a llengua materna als nens de les famílies que resideixen a Girona i els seus voltants.

Amb la seva capacitat d’associació, l’Associació GIROUETTE pretén reunir la comunitat de parla francesa de la província de Girona.
Per aconseguir aquest objectiu, l’associació ofereix cursos impartits per professors i educadors privats, organitza reunions regular dels nens, així com organitza activitats esportives de parla francesa i excursions culturals (excursions, visites a museus, biblioteques multimèdia …) , o bé reunions amistoses entre els pares.

L’associació finança les seves activitats principalment per contribucions / interessos a costa dels membres, sinó també amb el producte de les activitats i, a mitjà termini per subvencions de les institucions públiques (FLAM) i privades.


 

Qui Sóm
GIROUETTE és una organització sense ànim de lucre, a càrrec de voluntaris que volen crear un teixit social francès càlid dedicat als nens de famílies de parla francesa.

Els Nostres Objectius
L’associació té com a objectiu organitzar activitats i cursos de francès per a nens de famílies de parla francesa i residents francòfils a les comarques de Girona.

Els nostres valors FLAM
Iniciat el 2001, el dispositiu FLAM (llengua materna francesa) consisteix en permetre que els nens francesos residents a l’estranger tinguin l’oportunitat d’aprendre i practicar la seva llengua materna i tenir el vincle amb la cultura francesa en un context associatiu i extra escolar.

Aquest suport financer a les associacions està pensat principalment per ajudar a la creació del projecte i la sostenibilitat de les activitats proposades.

Més de 150 organitzacions en 40 països s’han finançat des de l’inici d’aquest dispositiu.